It’s all in the details

Hitachi ABB wanted to create an interactive experience center where they could showcase their advanced energy solutions and wow their visitors.

  • Visitors are greeted by an interactive touch screen table. It is cleverly disguised in a sleek climate-controlled cabinet with dimensional logos and halo lighting.
  • The interaction continues with two virtual reality stations built into custom cabinetry.
  • An interactive theater incorporates a custom back wall that provides easy access to the LED tile display panels.
  • A sleek black accent wall features a rolling barn door that opens to reveal a clean, modern white board.
  • Freestanding floor-to-ceiling demo stations flank the window wall, and provide ample space to showcase their products.
  • A large custom conference table is both beautiful and functional. The sleek design includes must-have features like integrated power management.
  • A custom wooden slat wall in the entry wraps the ceiling, and creates a fresh, natural element that complements the modern reception desk.
Customer Experience Branded Interior Conference Room
Customer Experience Center Virtual Reality Station
Customer Experience Branded Interior Interactive Table
Customer Experience Center

Have a project
in mind?

We’re ready to make your space shine
and bring your brand to life.

Talk to Us